Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Bravčové karé bez kosti

Bravčové karé bez kosti

Bravčové karé je jedným z najhodnotnejších a najlepších častí bravčového. Nachádza sa hneď za krkovičkou a pokračuje až po stehno. Mäso má nízky obsah tuku, ľahko sa s ním pracuje a jeho prípravu zvládne aj kuchársky začiatočník. Mäso je krehké a hodí sa predovšetkým na minútkovú úpravu. Aby nestratilo počas prípravy svoj tvar, je dobré keď sa okreje plátkov na 2 – 3 miestach narežú. Po tepelnej úprave ho necháme ešte pár minút odpočívať, vďaka čomu sa šťava v mäse rovnomerne rozloží

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

mäso

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter