Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Bravčové plece bez kosti

Bravčové plece bez kosti

Má vyvážený podiel tuku a svaloviny, preto sa pri dusení alebo pečení nevysuší. Hodí sa na prípravu všetkých pokrmov, do ktorých je bravčový bok príliš tučný a naopak stehno príliš suché. Svalové vlákna sú krátke, preto je vhodné ho krájať na kocky. Vyskúšajte z neho pripraviť napríklad segedínsky guláš. Mäso z pliecka je vhodné aj na marinovanie, prípravu rezňov alebo na dusenie.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

Newsletter
Zaregistruj sa