Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Hovädzí guláš

Hovädzí guláš

Je hovädzie stehno z mladého býka nakrájané na kocky. Mäso zrelo procesom suchého zrenia v kontrolovaných podmienkach po dobu 14 dní. Mäso má charakteristickú tmavočervenú farbu. Svalovina je menej namáhaná, neobsahuje šľachy a má nízky obsah tuku. Mäso je šťavnaté, na povrchu hladké a lesklé. Ako už názov prezrádza, je vhodné na prípravu gulášu, soté, frikasé a napríklad aj svetoznámeho hovädzieho ragú na červenom víne – Boeuf Bourguignon.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter