Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Írsky Striploin steak

Írsky Striploin steak

Je pripravený z nízkej roštenky. Nachádza sa nad stredovou časťou chrbtice. Steak z nízkej roštenky zreje v 21 dní a pochádza z mladých býkov. Mäso je veľmi jemné, zľahka prerastené tukom. Pri pečení alebo grilovaní do steaku zbytočne nepicháme ostrými predmetmi, inak z neho vytečie šťava a mäso zostane suché. Po tepelnej úprave je dôležitý čas na odležanie. Steaky na panvici stačí prikryť alobalom a nechať pár minút odpočívať (môžeme na ne pridať aj kúsok masla). Šťava sa vo vnútri mäsa rovnomerne rozleží a steak bude šťavnatý, krehký a vo vnútri ružový.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

mäso

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter