Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Rib Eye steak

Rib Eye steak

Rib Eye steak alebo vysoká roštenka sa nachádza sa medzi lopatkami. Môžeme sa stretnúť aj s názvom entrecôte. V našich končinách sa však vžil názov Rib Eye steak (v preklade oko, ktoré vznikne po vytiahnutí priľahlého rebra). Rib Eye steak Mäsiarova čerstvá porcia z mladých býkov zreje metódou dry age – proces suchého zrenia v kontrolovaných podmienkach po dobu 21 dní. Mäso je mramorované tukom, vďaka ktorému pri minútkovej úprave nevyschne. Ako aj pri iných steakoch je dobré dodržiavať rovnaké pravidlá – do mäsa nepichať ostrými predmetmi, otáčať pomocou kliešťov a nechať po tepelnej úprave odpočinúť. K Rib Eye steaku môžeme podávať bylinkové maslo, hubovú či holandskú omáčku.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

https://www.lidl.sk/sk/letak/online-letak-platny-od-22-7-2019/view/flyer/page/1#utm_source=BannerKL&utm_medium=1170245&utm_campaign=OnlineLetak

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter