Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Kačica

Kačica

Kačacie mäso zaraďujeme k hydine. Má tmavo-červenú farbu, jemnú a lahodnú chuť. Obsahuje väčšie množstvo tuku, ktorý sa nachádza hlavne v koži a podkožnej časti. Kačacie mäso je dobrým zdrojom bielkovín, vitamínov skupiny B, železa a vápnika. Po vhodnom tepelnom spracovaní je mäso jemné a krehké a šťavnaté. V našej kuchyni sa využíva najme celá kačka, kačacie prsia a stehná. Kačacia mäso má silné zastúpenie aj v svetových kuchyniach, ako napríklad v ázijskej.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

mäso

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter