Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Kačacie prsia bez kosti s kožou

Kačacie prsia bez kosti s kožou

Kačacie prsia sú najjemnejšou časťou kačice. Pri ich tepelnej úprave treba dbať o to, aby sa príliš nevysušili. V strede majú zostať ružové a šťavnaté. Kožu na prsiach narežeme na niekoľkých miestach a položíme ich kožou na dobre rozpálenú panvicu, aby sa z nej vypiekol tuk. Keď je koža chrumkavá, prsia otočíme a dopekáme na miernom plameni ďalej. Takto pripravené prsia môžeme kombinovať s rôznymi omáčkami a prílohami.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter