Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Kačacie prsia bez kosti s kožou

Kačacie prsia bez kosti s kožou

Kačacie prsia sú najjemnejšou časťou kačice. Pri ich tepelnej úprave treba dbať o to, aby sa príliš nevysušili. V strede majú zostať ružové a šťavnaté. Kožu na prsiach narežeme na niekoľkých miestach a položíme ich kožou na dobre rozpálenú panvicu, aby sa z nej vypiekol tuk. Keď je koža chrumkavá, prsia otočíme a dopekáme na miernom plameni ďalej. Takto pripravené prsia môžeme kombinovať s rôznymi omáčkami a prílohami.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

https://www.lidl.sk/sk/letak/online-letak-platny-od-22-7-2019/view/flyer/page/1#utm_source=BannerKL&utm_medium=1170245&utm_campaign=OnlineLetak

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter