Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Kačica s drobami

Kačica s drobami

Kačicu zaraďujeme k hydine. Mäso má tmavo-červenú farbu, jemnú a lahodnú chuť. Obsahuje väčšie množstvo tuku, ktorý sa nachádza hlavne v koži a podkožnej časti. K slovenskej gastronómií patrí neodmysliteľne pečené kačica s chrumkavou kožou a šťavnatým mäsom servírovaná s kapustou, knedľou, či lokšou. Aby bola kačica ideálne prepečená, musí z nej po vpichnutí vidličkou vytekať jasnožltá šťava a mäso sa jednoducho oddeľovať od kostí. Z kačacích drobkov a odrezkov možno pripraviť chutný a silný vývar, ktorý sa používa ako základ pre prípravu omáčok.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

https://www.lidl.sk/sk/letak/online-letak-platny-od-22-7-2019/view/flyer/page/1#utm_source=BannerKL&utm_medium=1170245&utm_campaign=OnlineLetak

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter