Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Kurča, celé

Kurča, celé

Kuracie mäso je šťavnaté, jemné, bohaté na bielkoviny a má nízky obsah tuku. Je ľahko stráviteľné a konzumovať ho môžu deti, starší ľudia aj športovci. Kuracie mäso je chuťovo neutrálne, preto ho možno pripraviť na mnoho spôsobov a kombinovať s najrozličnejšími prílohami. Práve celé kurča ponúka najširšie možnosti využitia v kuchyni. Overenou klasikou je pečené či dusené kurča. Ako však zistíme, že je hotové? Pri dusení, keď do neho veľmi jednoducho zapichneme vidličku a mäsko je mäkké. Pri pečení z neho musí po vpichnutí nožom či vidličkou vytekať žltá šťava (nikdy nie svetloružová).

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

Newsletter
Zaregistruj sa