Kuchyňa Lidla

Mäsiarova čerstvá porcia

Značka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.

Morka

Morka

Morčacie mäso zaraďujeme spolu s kurčaťom, kačkou a husou k hydine. Obsahuje málo tuku, je ľahko stráviteľné a môžu ho konzumovať aj ľudia pri rôznych diétach. Najjemnejšou časťou morky sú morčacie prsia. Morčacie stehná majú tmavšiu farbu ako prsia a mäso z nich je hutnejšie. Morčacie mäso je chuťovo neutrálne a môžeme ho preto kombinovať s rôznymi surovinami a pripraviť ho mnohými spôsobmi – marinovať, piecť, dusiť, zapekať s cestovinami alebo z neho pripraviť závitky, soté alebo ragú.

Tips&Tricks

Prečo kupovať balené mäso?

Ako prevážať a skladovať mäso?

Newsletter
Zaregistruj sa

Newsletter