Kuchyňa Lidla
zobacz film

Odpaľované cesto

Cukrárske rady pre začiatočníkov

Odpaľované cesto

Mraky, venčeky, veterníky, profiterolky, francúzske eclairs (u nás známe ako banánky)... čo majú spoločné? Základom týchto obľúbených dezertov je odpaľované cesto. Adriana Poláková vám prezradí tajomstvo jeho úspešnej prípravy.

Komentáre (2)

zrušiť
  • Karolína

    Karolína
    pridané pred 55 dňami
    Ja osobne nepridávam mlieko, len si rozpustím masielko vo vode, pridám soľ, lyžičku cukru keď sa maslo rozpustí aj múku a zašľahám vajíčka, to je celé... Ale aj toto určite niekedy skúsim, ďakujem za radu, hoci menej sladkú :D

    odpoveď

  • kjjj

    kjjj
    pridané pred 187 dňami
    Mnaam

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter