Kuchyňa Lidla
zobacz film

Piškótové cesto

Cukrárske rady pre začiatočníkov

Piškótové cesto

Základom chutného dezertu je vlastne cesto. Vďaka osvedčenému receptu Adriany Polákovej sa vám určite podarí upiecť nadýchaný korpus, ktorý bude vynikajúcim základom na tie najchutnejšie torty a koláče.

Komentáre (9)

zrušiť
  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 2 dňami
    Dobry den, a ked chcem kakaovy korpus, aky je pomer muka a kakao. Dakujem za odpoved.

    odpoveď

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 74 dňami
    Na kolko stupnov to mame piect?

    odpoveď

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 157 dňami
    a tie 4PL oleja??

    odpoveď

  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 156 dňami
    Dobrý deň, olej pridajte do cesta až na konci prípravy, aby po upečení zostalo dlhšie vláčne. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 176 dňami
    Ako dlho treba toto cesto piect?

    odpoveď

  • kuchynalidla.sk

    kuchynalidla.sk
    pridané pred 171 dňami
    Dobrý deň, cesto pečieme v rúre predhriatej na 180 °C približne 15 až 20 minút. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 281 dňami
    a kde sa davaju tie 4 lyzice oleja, ktore su napisane v ingredienciach?

    odpoveď

  • KuchniaLidla

    KuchniaLidla
    pridané pred 275 dňami
    Dobrý deň, olej pridajte do cesta až na konci prírpavy, aby cesto zostalo dlhšie vláčne. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk

  • Hosť

    Hosť
    pridané pred 364 dňami
    Super

    odpoveď

zobraziť menej

Newsletter
Zaregistrujte sa

Newsletter