0
4
Mandľové cantuccini

Mandľové cantuccini

2 h 0 m
28 porcií

Suroviny

  • 115 g trstinového cukru Belbake
  • 115 g kryštálového cukru Belbake
  • 125 g masla Pilos
  • 2 vajcia
  • 220 g hladkej múky Belbake
  • 30 g mletých mandlí Belbake
  • 1 a ¼ lyžičky kypriaceho prášku do pečiva Belbake
  • 1 vanilínový cukor Belbake
  • štipka soli Kania
  • 100 g mandlí Alesto

POSTUP

Oba cukry a zmäknuté maslo zmiešame v mise, kým sa všetky ingrediencie spoja. Pridáme vajcia, múku, mleté mandle, kypriaci prášok, vanilínový cukor a soľ. Spracujeme na jemné lepivé cesto a primiešame kúsky rozdrvených mandlí. Cesto rozdelíme na dva obdĺžniky a uložíme ho na plech vystlaný papierom na pečenie.

Tip: Aby sme vedeli s cestom jednoduchšie pracovať, ruky si navlhčíme.

Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 25 minút, až kým získa bronzovú farbu.

Po upečení necháme na plechu približne 30 minút vychladnúť. Následne cesto pokvapkáme vodou a počkáme 5 minút, kým ho začneme krájať na pásiky.

Každý pásik uložíme na reznú stranu, opäť vložíme do rúry a dopekáme na 130 °C ešte 25 – 30 minút.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať