0
4
Nepečený krémeš

Nepečený krémeš

3 h 40 m
12 porcií

Suroviny

Pudingový krém

  • 50 g práškového cukru Belbake
  • 40 g Zlatého stebla Belbake (Zlatého klasu)
  • 1 žĺtok
  • 150 ml plnotučného mlieka Pilos
  • 300 ml plnotučného mlieka Pilos
  • 100 g masla Pilos


Šľahačka

  • 200 ml smotany na šľahanie Pilos (40 %)
  • 1 lyžička vanilínového cukru Belbake


Ešte budeme potrebovať

  • 12 maslových sušienok Sondey
  • 12 polomáčaných maslových sušienok Sondey

Potrebujeme

hrniec, mixér, stredne veľký plech, papier na pečenie


POSTUP

Pudingový krém

V miske zmiešame práškový cukor, Zlaté steblo, žĺtok a 150 ml mlieka. V hrnci privedieme 300 ml mlieka tesne pod bod varu. Za stáleho miešania prilejeme predpripravenú zmes a miešame dozhustnutia. Puding necháme vychladnúť.

Zmäknuté maslo vyšľaháme na krém. Po lyžiciach ho primiešavame do vychladnutého pudingového krému.


Šľahačka

V ďalšej miske vymiešame smotanu s cukrom na šľahačku.

Dno plechu vystelieme papierom na pečenie, na ktorý poukladáme 12 maslových sušienok.  Navrstvíme pudingovo-maslový krém, šľahačku a na vrch polomáčané sušienky. Odložíme do chladničky na minimálne 3 hodiny.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať