0
3
XXL bagel

XXL bagel

3 h 0 m
4 porcie

Suroviny

Cesto

  • 320 ml vody
  • 20 g čerstvého droždia
  • 550 g hladkej múky Belbake
  • 10 g soli Kania
  • rastlinný olej Vita D´or
  • 1 vajce


Obloha

  • 200 g smotanovej nátierky Slovenskô
  • 1 hlávkový šalát
  • 100 g plátkového syra eidam Pilos
  • 200 g bravčovej šunky Pikok
  • 1 paradajka
  • 1 červená cibuľa

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom hák, potravinársku fóliu, wok, plech, papier na pečenie


POSTUP

Cesto

V teplej vode rozmiešame droždie a necháme chvíľu odstáť.

V robote s nadstavcom hák vymiesime múku, soľ a droždie s vodou. Cesto potrieme olejom, misu prikryjeme fóliou a necháme kysnúť približne 60 minút. Vykysnuté cesto vytvarujeme do tvaru bagla. Vo woku necháme zovrieť vodu a bagel do nej ponoríme. Z každej strany varíme približne 2 minúty. Vyberieme z vody, potrieme rozšľahaným vajcom a pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 60 minút.


Obloha

Upečený bagel prekrojíme na polovicu. Spodnú stranu potrieme nátierkou, na ňu uložíme šalátové listy, plátky syra, šunky, kolieska paradajky a červenej cibule. Prikryjeme vrchnou časťou a podávame.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať