0

Pavlova ako roláda

Určite poznáte slávnu tortu, ktorá nesie meno po ruskej primabaleríne a svojím tvarom má pripomínať jej „tutu“ - baletný kostým. Pavlova je dnes už legendou. Hovorí sa, že je taká ľahká, že ju môžu jesť aj baletky. Na povrchu je príjemne chrumkavá a v strede sa rozplýva na jazyku. Veronika tento dezert pripravila ako roládu. Do receptu pridala mandľové lupienky, ktoré sú skvelou dekoráciou a dodajú roláde jemnú orechovú príchuť. Vláčny a jemný korpus potrela jahodovým džemom a naplnila našľahaným snehovo-bielym krémom. Celkovú chuť doplnila čerstvými jahodami. To musíte ochutnať!

Roláda s jahodami a šľahačkou

Roláda s jahodami a šľahačkou

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info