23

Pavlova ako roláda

Určite poznáte slávnu tortu, ktorá nesie meno po ruskej primabaleríne a svojím tvarom má pripomínať jej „tutu“ - baletný kostým. Pavlova je dnes už legendou. Hovorí sa, že je taká ľahká, že ju môžu jesť aj baletky. Na povrchu je príjemne chrumkavá a v strede sa rozplýva na jazyku. Veronika tento dezert pripravila ako roládu. Do receptu pridala mandľové lupienky, ktoré sú skvelou dekoráciou a dodajú roláde jemnú orechovú príchuť. Vláčny a jemný korpus potrela jahodovým džemom a naplnila našľahaným snehovo-bielym krémom. Celkovú chuť doplnila čerstvými jahodami. To musíte ochutnať!

Roláda s jahodami a šľahačkou

Roláda s jahodami a šľahačkou

  • H
    Hosť
    19. marec 2025, 20:42

    Ok

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    15. marec 2025, 12:32

    Poprosím recept ďakujem

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    14. marec 2025, 16:44

    Prosím si recept

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    10. marec 2025, 18:56

    Chcem recept

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    08. marec 2025, 10:52

    U

    Odpovedať
Zobraziť viac komentárov

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať