2

Ako uvariť kurací vývar?

Kurací vývar je základom mnohých polievok, omáčok, gulášov. Je to skvelý doplnok rizota alebo duseného mäsa. Bez neho si skutoční šéfkuchári nevedia svoju prácu predstaviť, a ani Roman nie, ktorý sa dnes s vami podelí o recept na výborný aromatický kurací vývar. A čo viac, domáci kurací vývar má vysokú nutričnú hodnotu a na rozdiel od takého pripraveného z bujónových kociek, je zdravý a výživný. Na jeho prípravu nepotrebujete veľa – okrem mäsového základu, budete potrebovať len pár kúskov zeleniny a korenín. Ak ešte nemáte vlastný overený recept na vývar, vyskúšajte Romanov recept. Určite sa nesklamete!

  • H
    Hosť
    10. jún 2016, 20:39

    Kde je bujón tam je "zdrave" za horami.nie je nič horšie ako kaziť polievku bujonom alebo vegetou.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    09. máj 2014, 00:07

    No môže byt,mňa mama naučila vývar z mor.kridla a čerstvej zeleninly,Pak som dala kocku kúr.bujonu a keď sa dovarila hodila som tam čerstvé magy (bylinku)pokievka hotova a k tomu zdravá :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať