5
67
Kuracie prsia v jogurtovo-pomarančovej marináde

Kuracie prsia v jogurtovo-pomarančovej marináde

40 min
4 porcie
  • 1 kg kuracích pŕs
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 200 ml gréckeho jogurtu Pilos
  • 1/2 pohára pomarančovej šťavy
  • 1 lyžica štavy z limetky alebo citróna
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 červená feferónka alebo čili paprička
  • 3 lyžice medu Confeira
  • 1 lyžica čerstvého tymianu

Postup

Kuracie prsia umyjeme, osušíme, posypeme soľou a čerstvo namletým čiernym korením. Následne si pripravíme marinádu - zmiešame grécky jogurt, pomarančovú a citrónovú šťavu, nadrobno nakrájaný cesnak, nasekanú červenú feferónku, med a tymian.

Mäso naložíme mäso do marinády a necháme v chladničke aspoň 4 hodiny marinovať (najlepšie však celú noc).

Kuracie prsia pečieme na rozohriatom grile do zlatohneda. Počas grilovania potierame marinádou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info