Sladké, krehké, krémové
Kto z vás nemá rád parížske rožky? Hádam sa ani nikto taký nenájde. Parížske rožky jednoznačne patria k najobľúbenejším drobným koláčikom vôbec a z ozdobného podnosu zmiznú vždy medzi prvými. Ani sa nečudujeme, veď krehký orechový korpus s čokoládovým krémom je skrátka neodolateľný. Parížske rožky nemôžu chýbať na stole počas sviatkov, osláv ani v tradičných svadobných výslužkách. Recept na ne väčšina z nás zdedila po mamičkách a babičkách. No čo keby ste tentoraz vyskúšali ten Veronikin? Poteší najmä tie z vás, ktoré v kuchyni nerady pracujú so surovými vajíčkami. Veronika má totiž pre vás tip, ako pripraviť najsladší žĺtkový čokoládový krém z horúcej cukrovej vody, ktorá žĺtky prirodzene pasterizuje. Navyše, zároveň sa naučíte pripraviť lesklú a chutnú polevu z čokolády a kokosového oleja. Tak neváhajte a roztočte to v kuchyni s týmto skvelým receptom!