0

Sladké, krehké, krémové

Kto z vás nemá rád parížske rožky? Hádam sa ani nikto taký nenájde. Parížske rožky jednoznačne patria k najobľúbenejším drobným koláčikom vôbec a z ozdobného podnosu zmiznú vždy medzi prvými. Ani sa nečudujeme, veď krehký orechový korpus s čokoládovým krémom je skrátka neodolateľný. Parížske rožky nemôžu chýbať na stole počas sviatkov, osláv ani v tradičných svadobných výslužkách. Recept na ne väčšina z nás zdedila po mamičkách a babičkách. No čo keby ste tentoraz vyskúšali ten Veronikin? Poteší najmä tie z vás, ktoré v kuchyni nerady pracujú so surovými vajíčkami. Veronika má totiž pre vás tip, ako pripraviť najsladší žĺtkový čokoládový krém z horúcej cukrovej vody, ktorá žĺtky prirodzene pasterizuje. Navyše, zároveň sa naučíte pripraviť lesklú a chutnú polevu z čokolády a kokosového oleja. Tak neváhajte a roztočte to v kuchyni s týmto skvelým receptom!

Parížske rožky

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info