Nenechaj si ujsť špičkové recepty
Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.
OdoberaťZnačka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.
Mäso z kačacích stehien je o niečo pevnejšie ako z pŕs. Najčastejšie sa stretávame práve s pečenými stehnami, pripraviť z nich môžeme napríklad aj vývar a mäso využiť ďalej – pripraviť z neho paté, či plnku do raviol. Ak chceme, aby mäso získalo výnimočnú chuť a šťavnatosť využijeme spôsob prípravy nazývaný konfitovanie – pečenie ponorené v tuku, pomaly a pri nízkej teplote. Samozrejme, takto môžeme pripraviť aj celú kačicu.
Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.