2

Ako grilovať camembert?

Grilovaný camembert je skvelou voľbou pre vegetariánov. Rozmýšľate, akým spôsobom najlepšie ugrilovať syr, aby sa vám nepripálil? Marcel Ihnačák vám odhalí svoje tajomstvo grilovaného camembertu.

  • Jano
    03. november 2014, 19:41

    Ja by som sa chcel opýtať ako dlho sa griluje Camembert v alobale ? :)

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    18. jún 2014, 10:52

    toto má byť TRIK??? a cieľom je ten camembert grilovať, alebo dusiť?!? ;-) Ja už roky grilujem všetky možné tieto druhy guľatých syrov s bielou plesňou (Camembert, Encián, Hermelín, Plesnivec a pod...) a VŽDY PRIAMO NA ROŠTE, bez zbytočného alobalu... Stačí ho včas s citom obrátiť a po ugrilovaní druhej strany odobrať. Nikdy mi nevytiekol a navyše má vypálenú peknú veľmi jemnú štruktúru mriežky roštu a vôňu pahreby. O nejakom pripálení sa vôbec nedá hovoriť, skôr praskne a vytečie, kým by sa ten odolný plesnivý povrch začal pripalovať. Veľmi odporúčam, takto grilované syry sú skvelou pochúťkou, veľmi obľúbenou v našej rodine! :-)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info