2

Ako ugrilovať rybu bez prilepenia na rošt?

Ryby sa ideálne hodia na grilovanie. Niekedy sa však ich koža zvykne prilepiť na rošt grilu a tak prídeme o túto chutnú chrumkavú časť ryby. Pozrite sa, akým spôsobom griluje ryby Marcel Ihnačák, aby sa ich koža na rošt neprilepila.

  • H
    Hosť
    26. júl 2014, 10:50

    ako useknuti

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    09. júl 2014, 14:24

    prečo sme nevideli výsledok??? A prečo je Ihnačák vždy useknutý ?????

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info