0
2
Bruschetta s paradajkami

Bruschetta s paradajkami

1 h 0 m
2 porcie

Suroviny

  • 2 bagety
  • olivový olej Primadonna
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 50 g strúhaného parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
  • 5 – 6 paradajok (viac druhov)
  • čerstvá bazalka
  • morská soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • balsamicová omáčka Italiamo

Potrebujeme

  • lis na cesnak, plech, papier na pečenie

POSTUP

Bagety nakrájame a jednotlivé kúsky natrieme olejom zmiešaným s jedným strúčikom pretlačeného cesnaku. Poukladáme ich na plech vystlaný papierom a posypeme strúhaným parmezánom. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 10 minút.

Paradajky, bazalku a dva strúčiky cesnaku nakrájame nadrobno, pokvapkáme olejom a ochutíme soľou a čiernym korením. Paradajkový šalát premiešame a uložíme na upečené kúsky bagety. Pokvapkáme balsamicovou omáčkou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať