0
8
Grilovaný pstruh s jogurtovým šalátom

Grilovaný pstruh s jogurtovým šalátom

40 min
2 porcie

Grilovaný pstruh

  • 2 pstruhy dúhové
  • čerstvý rozmarín
  • 1 citrón
  • olivový olej Primadonna
  • soľ Belbake
  • mleté čierne korenie Mikado

 

Jogurtový šalát

  • 1 uhorka
  • 2 stopky stopkového zeleru
  • 1 zväzok reďkoviek
  • 1 červená cibuľa
  • soľ Belbake
  • mleté čierne korenie Mikado
  • 200 g smotanového jogurtu Pilos (10 %)
  • čerstvá mäta
  • šťava z ½ citróna

POSTUP

POTREBUJEME

  • Gril

 

Grilovaný pstruh

Pstruhy umyjeme a osušíme. Do každého vložíme  vetvičku  rozmarínu a mesiačik citróna. Ryby z obidvoch strán dôkladne  pokvapkáme  olivovým olejom, osolíme a okoreníme. Grilujeme na rozohriatom grile z obidvoch strán. Podľa potreby môžeme ešte pokvapkať olivovým olejom.

 

Jogurtový šalát

Očistenú uhorku pozdĺžne prekrojíme na polovicu a pomocou lyžičky z nej odstránime jadierka. V miske zmiešame uhorku, očistený zeler a reďkovky nakrájané  na plátky. Potom pridáme cibuľu nasekanú nadrobno. Ochutíme soľou a čiernym korením. Pridáme vychladnutý jogurt, nadrobno nasekané lístky mäty a šťavu z ½ citróna.

 

Servírovanie

Grilovaného pstruha pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame s jogurtovým šalátom. Jedlo dozdobíme lístkami mäty.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať