0
0
Hovädzie carpaccio

Hovädzie carpaccio

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 1 lyžica masla Pilos
  • 1 rozmarínová bageta
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1 hrsť petržlenovej vňate
  • 400 g rukoly
  • olivový olej Primadonna
  • krémové balsamico s jahodovou príchuťou Italiamo
  • 400 g plátkov hovädzieho carpaccia
  • 100 g parmezánu Parmigiano Reggiano Italiamo

POSTUP

V panvici roztopíme maslo a pridáme na kocky nakrájané staršie pečivo. Zľahka osolíme, okoreníme a opečieme dozlatista. Ku koncu prisypeme nasekané bylinky.

Na tanier naservírujeme porciu rukoly, pokvapkáme olejom, balsamicovým octom, ochutíme soľou a korením. Na šalát položíme jednotlivé plátky hovädzieho mäsa, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a octom. Na záver posypeme hoblinkami parmezánu, čerstvo upečenými krutónmi a lístkami rukoly.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať