0
10
Kanapky s baklažánom, gorgonzolou a sušenými cherry paradajkami

Kanapky s baklažánom, gorgonzolou a sušenými cherry paradajkami

45 min
4 porcie
  • 1 bageta
  • olivový olej Italiamo
  • 1 baklažán
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 150 g žltých a oranžových datľových paradajok
  • 1 lyžica práškového cukru Castello
  • čerstvý tymian
  • 150 g gorgonzoly Lovilio

Postup

Bagetu nakrájame na kolieska a na troche olivového oleja opečieme dozlatista.

Baklažán nakrájame na tenké kolieska, dôkladne osolíme a necháme vypotiť (soľ vytiahne z baklažánu horkosť). Potom baklažán opláchneme, osušíme a opečieme dozlatista na panvici na troche olivového oleja.

Paradajky rozkrojíme na polovice, poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a posypeme práškovým cukrom. Osolíme, okoreníme, pridáme niekoľko vetvičiek čerstvého tymianu a pokvapkáme olivovým olejom. Pečieme v rúre pri 170°C asi 15 minút. Potom ich necháme vychladnúť.

Na koliesko bagety položíme baklažán zvinutý do vejárika. Do vejárika vložíme kúsok gorgonzoly a pečenú cherry paradajku.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať