1
13
Krémové šampiňónové cestoviny

Krémové šampiňónové cestoviny

25 min
4 porcie

Suroviny

  • 2 lyžice masla Pilos
  • 1 lyžica olivového oleja Primadonna
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 500 g šampiňónov
  • 2 lyžičky soli Kania
  • 300 ml vody
  • 1,5 lyžice dijonskej horčice Kania
  • 2 lyžice hladkej múky Belbake
  • 2 lyžice kyslej smotany Pilos (14 %)
  • 300 g cestovín Combino
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate

Potrebujeme

hlbokú panvicu s pokrievkou


POSTUP

Na masle s olejom opražíme nakrájanú cibuľu s cesnakom. Pridáme umyté a nakrájané šampiňóny a dusíme pod pokrievkou, kým zmäknú. Osolíme, prilejeme vodu, pridáme dijonsku horčicu a múku. Miešame, kým  vznikne jednotná omáčka. Nakoniec vmiešame kyslú smotanu.

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Primiešame ich k šampiňónovej omáčke.

Servírovanie

Krémové šampiňónové cestoviny servírujeme posypané lístkami petržlenovej vňate.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info