0
2
Šalát s kuracím mäsom v miske z pizza cesta

Šalát s kuracím mäsom v miske z pizza cesta

2 h 0 m
3 porcie

Suroviny

Cesto

  • 420 g hladkej múky Belbake + na posypanie cesta
  • 30 g olivového oleja Primadonna
  • 250 ml teplej vody
  • 8 g čerstvého droždia
  • 12 g soli Kania


Šalát

  • 1 ľadový šalát
  • 1 červená cibuľa
  • 250 g cherry paradajok
  • 100 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 1 žltá paprika
  • olivový olej Primadonna
  • rastlinný olej Vita D´or
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • balsamico Italiamo
  • 450 g kuracích prsných rezňov

Potrebujeme

  • kuchynský robot s nadstavcom hák, potravinársku fóliu, nerezovú misku, panvicu

POSTUP

Cesto

V mise zmiešame múku, olej, vodu, droždie, soľ a cesto vymiesime dohladka. Prikryjeme ho potravinárskou fóliou a necháme kysnúť približne 1 hodinu. Vykysnuté cesto rozdelíme na tri rovnaké časti a každú časť vyvaľkáme na placku. Preložíme na nerezovú misku z opačnej strany a pečieme v rúre vyhriatej na 230 °C približne 10 minút.

Šalát

V mise zmiešame natrhaný ľadový šalát, tenké plátky cibule, cherry paradajky a olivy prekrojené na menšie kúsky a tenké plátky paprík. Šalát pokvapkáme olivovým olejom a ochutíme soľou.

Kuracie prsia nakrájame na tenké plátky, osolíme, okoreníme a opekáme na panvici s rastlinným olejom.

Servírovanie

Šalát s kuracím mäsom ochutený balsamikom, podávame v pizza miske.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať