0
0
Nepravá baklava

Nepravá baklava

50 min
32 porcií

Suroviny

Náplň

  • 250 g nesolených pistácií Alesto
  • 50 g vlašských orechov Alesto
  • 35 g masla Pilos
  • 60 ml medu


Ešte budeme potrebovať

  • 1 lístkové cesto Chef select
  • 2 lyžice masla Pilos
  • 5 lyžíc medu
  • 3 lyžice nesolených rozdrvených pistácií Alesto

Potrebujeme

plech, papier na pečenie


Postup

Pistácie pomelieme najemno a vysypeme do misy. Vlašské orechy tiež pomelieme a pridáme k pistáciám spolu s roztopeným maslom a medom. Rukami spracujeme na lepivú hmotu. Lístkové cesto rozdelíme na 4 pásy. Každý pás naplníme pozdĺžne na jednej strane pistáciovou hmotou a preložíme druhou stranou. Nožíkom cesto rozdelíme na menšie obdĺžniky a vrch potrieme roztopeným maslom. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 20 minút. Po vybratí z rúry polejeme medom a posypeme rozdrvenými pistáciami.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať