3
18
Orechové úliky

Orechové úliky

1 h 0 m
30 porcií

Suroviny

Úliky

  • 120 g mletých mandlí Belbake
  • 120 g mletých detských piškót Tastino (cca ½ balenia)
  • 150 g práškového cukru Belbake
  • 30 g kakaa Castello
  • 125 g masla Pilos
  • 70 ml vaječného likéru Alliance


Náplň

  • 70 g masla Pilos
  • 40 g práškového cukru Belbake
  • 20 ml vaječného likéru Alliance
  • 20 g medu


Ešte potrebujeme

  • 30 detských piškót Tastino (cca ½ balenia)
  • cca 50 g práškového cukru Belbake

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom lopatka a metlička, cukrárske vrecko s úzkou špičkou, formičku na úliky, malé sitko, malý štetec

POSTUP

Úliky

Všetky suroviny zmiešame a vypracujeme kompaktné cesto.

Náplň

Všetky suroviny spolu vyšľaháme. Pripraveným hladkým krémom naplníme cukrárske vrecko s úzkou špičkou.

Kúskom cesta naplníme cukrom vysypanú formičku. Koncom varešky do cesta urobíme otvor. Naplníme krémom a uzatvoríme piškótou.

Tip: Ak sa kúsky cesta príliš lepia, tak ich obaľujeme v práškovom cukre. Formičku spolu s vareškou po každom pripravenom úliku štetcom oprášime od cesta a vysypeme opäť cukrom. 

Postup opakujeme, pokým minieme všetky suroviny. Orechové úliky skladujeme v chladničke.

Servírovanie

Nepečené orechové úliky servírujeme posypané cukrom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať