0
16
Roládky z bravčovej panenky so sušenými paradajkami

Roládky z bravčovej panenky so sušenými paradajkami

25 min
4 porcie
  • asi 500 g bravčovej panenky vcelku
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • 1 pohár sušených paradajok v oleji Baresa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1/2 hrste čerstvej bazalky
  • 2 strúčiky cesnaku
  • olivový olej Italiamo

Postup

Bravčovú panenku pozdĺžne rozkrojíme tak, aby z celého kusa vznikol celistvý plát mäsa. Potom panenku z oboch strán osolíme a okoreníme.

Sušené paradajky scedíme a nakrájame na menšie kúsky. Rovnomerne ich poukladáme na plát z panenky, obložíme cesnakom nakrájaným na plátky a lístkami bazalky. Mäso zvinieme do tvaru rolády a zviažeme špagátom. Sprudka ho opečieme na panvici na troche olivového oleja. Potom ho preložíme do zapekacej misy a vložíme do predhriatej rúry na 200 °C na 10 minút, aby mäso došlo.

Servírovanie

Špagát z mäsa odstránime a roládku nakrájame na kolieska. Podávame s ľahkým rukolovým šalátom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať