0
9
Silvestrovské jednohubky

Silvestrovské jednohubky

1 h 0 m
40 porcií

Jednohubky

  • 100 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • 200 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
  • 100 g zmäknutého masla Pilos
  • 50 ml tuzemáku Alliance
  • 40 zaváraných odkôstkovaných višní Harvin

Na ozdobenie

  • 150 ml smotany na šľahanie Pilos (33%)
  • 150 g čokolády na varenie Fin Carré (52 % kakaa)
  • 80 g bielej čokolády Fin Carré

Postup

Potrebujeme

  • cukrárske vrecko s hladkou špičkou
  • plech na pečenie
  • papier na pečenie

 

Horúcou smotanou zalejeme čokoládu nasekanú na menšie kúsky a necháme chvíľu odstáť. Potom dôkladne premiešame, aby sa čokoláda úplne rozpustila. Na záver pridáme zmäknuté maslo a vymiešame dohladka.

Čokoládovú zmes dáme približne na 20 minút stuhnúť do chladničky. Každé 2 - 3 minúty premiešame, aby nestuhla úplne. Cukrárske vrecko s hladkou špičkou naplníme stuhnutou čokoládou. Na plech vystlaný papierom na pečenie nanesieme malé kopčeky. Do nich jemne zatlačíme precedené višne, ktoré boli deň vopred namočené v tuzemáku.

Jednohubky dáme stuhnúť na 10 minút do mrazničky. Z tmavej čokolády a smotany pripravíme polevu a polejeme ňou stuhnuté jednohubky. Roztopenú bielu čokoládu naplníme do cukrárskeho vrecka a na jednohubky píšeme PF 2017.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať