Sladký pohár s mascarpone krémom a malinami
Suroviny
- 220 g malín
- 1 lyžica akáciového medu Deluxe
- 100 g maslových sušienok Sondey
- 500 g mascarpone Milbona
- 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
- 1 lyžica práškového cukru Belbake
- Servírovanie:
- 30 g malín
Potrebujeme
multifunkčný krájač, kuchynský robot s nadstavcom metlička, cukrárske vrecko, poháre
POSTUP
V hrnci uvaríme maliny s medom. V multifunkčnom krájači rozmixujeme sušienky najemno.
V robote s nadstavcom metlička vyšľaháme mascarpone, smotanu na šľahanie a práškový cukor na tuhý sneh. Sneh preložíme do cukrárskeho vrecka a necháme chvíľu stuhnúť v chladničke.
Na dno pohára nasypeme sušienky, prilejeme malinovú omáčku, krém, ďalšiu vrstvu malinovej omáčky a na záver zvyšný krém. Ozdobíme malinami a podávame.