0
12
Teľacie medailóniky s vajíčkom, dusenými fazuľami, paradajkami a papričkami

Teľacie medailóniky s vajíčkom, dusenými fazuľami, paradajkami a papričkami

1 h 0 m
4 porcie

Suroviny

  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 štipľavá paprička
  • olivový olej Primadonna
  • 150 g suchej fazule Campo Largo
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 400 g krájaných paradajok z konzervy Freshona
  • 500 g teľacích medailónikov
  • 1 lyžica masla Pilos
  • 4 vajcia
  • 100 g rukoly
  • šťava z ½ citróna
  • 50 g parmezánu Lovilio

Potrebujeme

panvicu, potravinársku fóliu, alobal


POSTUP

Biele časti lahôdkovej cibuľky, strúčiky cesnaku a štipľavú papričku bez semienok nasekáme nadrobno. Orestujeme v hrnci na oleji dozlatista. Prihodíme deň vopred namočené fazule, ochutíme soľou, korením a opražíme. Následne prilejeme paradajky z konzervy, premiešame a varíme.

Teľacie medailóniky naklepeme, prekrojíme na menšie kúsky, osolíme a okoreníme. Opekáme na panvici s olejom do chrumkava. Na záver pridáme maslo, stiahneme z ohňa a prikryjeme alobalom.

Na rozohriatej panvici s olejom pripravíme volské oká. V mise zmiešame zelenú časť lahôdkovej cibuľky s rukolou. Ochutíme soľou, korením, olivovým olejom a šťavou z citróna.


Servírovanie

Teľacie medailóniky servírujeme s fazuľami, volským okom, rukolovým šalátom a na záver posypeme hoblinami parmezánu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať