2
0
Tiramisu koláč

Tiramisu koláč

40 min
18 porcií

Suroviny

Korpus

  • 250 g horkej čokolády Fin Carré 
  • 150 g masla Pilos
  • 3 vajcia
  • 170 g kryštálového cukru Belbake
  • 100 g hladkej múky Belbake
  • štipka soli Kania
  • 1 lyžica espressa Bellarom


Krém

  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (40 %)
  • 40 g vanilínového cukru Belbake
  • 250 g mascarpone Milbona
  • 1 espresso 


Servírovanie

kakao Belbake na posypanie 

Potrebujeme

plech na pečenie s rozmermi 32 x 32 cm, papier na pečenie, kuchynský robot  s nadstavcom metlička


POSTUP

Horkú čokoládu s maslom roztopíme vo vodnom kúpeli. Odložíme a necháme chvíľku vychladnúť. V druhej miske vymiešame vajcia s cukrom a postupne zašľaháme čokoládu. Do zmesi prisypeme hladkú múku, soľ a prilejeme 1 lyžicu espressa. Premiešame, cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 20 minút. Po upečení necháme vychladnúť. 

V robote s nadstavcom metlička vyšľaháme smotanu na šľahanie. Prisypeme vanilínový cukor, pridáme mascarpone a 1 pohár espressa. Krém rovnomerne nanesieme na čokoládový základ a posypeme kakaom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať