8

Adriana Poláková - naša cukrárka

Zoznámte sa s Adrianou Polákovou – novou členkou tímu kuchynalidla.sk! Bude pre vás s láskou vymýšľať a pripravovať tie najlepšie dezerty, lahodné koláče a zákusky. Podľahnite aj vy jej vášni k pečeniu a naučte sa robiť sladké dobroty všetkých druhov, farieb a chutí! Adriana Poláková účinkovala v rôznych tv programoch, kde mala príležitosť prezentovať svoje nadšenie pre pečenie. Je autorkou zaujímavých knižných publikácií nielen o pečení. S láskou vychováva svoje dve deti, pre ktoré takisto veľmi rada vypeká.

  • H
    Hosť
    07. apríl 2015, 18:30

    Dobry den, nalepky mam nazbierane, ale zial nestihla som si knihu vyzdvihnut v predajni, lebo v PB ani PU ich uz nemali. Je mozne sa ku knihe este dostat? Erika

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    23. marec 2015, 10:46

    Plne suhlasim s nazorom tejto pani a myslim si, ze je nas ovela viac, kt. nesuhlasia s podmienkami ziskania tejto knihy. Preto cakame na Vasu odpoved a mozne riesenie tejto situacie.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    21. marec 2015, 22:30

    vážený LIDL mohli by ste prehodnotiť možnosti získania knihy pomocou nálepiek. Buď akciu predlžiť, alebo knihu aj predávať. O knihu je veľký záujem, ale veľmi demotivuje ľudí zbieranie nálepiek. Málokto z bežných ľudí, nakúpi naraz za 20 euro a to ešte 5x. Nezávisle som robila prieskum u cca 40 ľudí s priemernými platmi.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    17. marec 2015, 20:16

    dobrý deň strašne sa mi páčia kuchynské veci misky,riad pomôcky čo ste použili pri príprave koláčov v knihe.Ak sa dá môžete mi povedať kde také dostať kúpiť?ďakujem ináč kniha je krásna.

    Odpovedať
  • kuchynalidla.sk
    17. marec 2015, 10:15

    Dobrý deň, cukrársku knihu nie možné zakúpiť si samostatne. Dá sa získať iba za nákupy v Lidli. S pozdravom Tím kuchynalidla.sk.

    Odpovedať
Zobraziť viac komentárov
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať