
Nepečený malinový krémeš
Suroviny
Náplň
- 3 Zlaté steblá Belbake
- 120 g kryštálového cukru
- 1200 ml mlieka Pilos
- 500 g marcarpone Milbona
- 300 g mrazených malín Freshona
Korpus
- 400 g maslových sušienok Sondey
Poleva
- 150 g horkej čokolády Fin Carré
- 100 ml mlieka Pilos
- 50 g masla Pilos
Potrebujeme
kuchynský robot s nadstavcom metlička, hrniec, plech, tortový ráfik
POSTUP
Náplň
Do hrnca pridáme Zlaté steblo, cukor, postupne prilievame mlieko a vymiešame. Následne preložíme na sporák a za stáleho miešania na strednom plameni uvaríme hustý puding. Po uvarení prelejeme do misky. V kuchynskom robote s nadstavcom metlička puding miešaním vychladíme. Pridáme mascarpone a opäť vymiešame. Následne prisypeme mrazené maliny, ktoré ručne zamiešame do pudingu.
Korpus
Na dno formy rozložíme maslové sušienky, pridáme pripravenú pudingovú náplň, zarovnáme a poukladáme druhú vrstvu maslových sušienok. Následne odložíme do chladničky, ideálne cez noc. Po stuhnutí polejeme čokoládovou polevou pripravenou z horkej čokolády, mlieka, masla a na pár minút odložíme do chladničky zatuhnúť.
Servírovanie
Nepečený malinový krémeš nakrájame podľa sušienok a podávame.