0

Grilované v balíčku

Zeleninu, ovocie a mäso nemusíte grilovať iba priamo na rošte, ale aj šetrnejším spôsobom – v kapsičkách z alobalu. Takto pripravené jedlo bude šťavnaté a zdravšie.

V alobalových balíčkoch môžete pripraviť na grile skoro každé jedlo. Výrobe balíčkov však venujte dostatočnú pozornosť, pretože miesto taniera môže skončiť vaše jedlo v pahrebe.

Akým spôsobom pripravíte takýto balíček? Dostatočne veľký kus alobalu preložte na polovicu (lesklou stranou dovnútra). Potom ho preložte ešte raz na polovicu. Protiľahlé strany vzniknutej kapsy dôkladne uzatvorte. Vzniknutú kapsu môžete naplniť pripravenými surovinami – rybou, kúskami mäsa, zeleniny alebo ovocia. Jedlo v balíčkoch nebaľte príliš natesno. Každú porciu zabaľte do jedného balíčka, bude tak hotová rýchlejšie.

Balíček pred položením na gril dôkladne uzatvorte.

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať