5

Netradičná tvarohová torta s hroznom

Tento týždeň pre vás naša sladká cukrárka Adriana Poláková pripravila trochu netradičnú tortu. Prečo netradičnú, zistíte, keď sa pozriete na jej rez – docielila ho zvláštnym vrstvením nadýchaného korpusu, skvelého tvarohového krému a šťavnatého hrozna. Najlepšie však urobíte, keď si pozriete videorecept, v ktorom vám Adriana krok po kroku ukáže, ako na to. Prekvapte svojich najbližších touto dobrotou už dnes!

Hroznová torta s tvarohom

  • kuchynalidla.sk
    13. október 2014, 14:39

    Dobrý deň Ivetka. Vajíčka s cukrom je potrebné miešať dlho, aby zmes zbelela a bola nadýchaná (asi 3-násobne zväčší svoj objem). Múku treba zamiešať už len ručne, aby cesto ostalo krásne nadýchané. Cesto je potrebné piecť vo vopred vyhriatej rúre. Dúfame, že dáte koláču ešte jednu šancu a držíme palce, nech sa konečne vydarí! S pozdravom, Tím kuchyňalidla.sk

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    10. október 2014, 22:43

    Opäť mi vyšiel ten istý 2 cm vysoký tvrdý korpus ! Robila som to presne podľa postupu v elektrickej rúre pri 180 C. Po 20 min som to už musela vybrať, upečené ale zle . Kde som urobila chybu ?! Ďakujem. Iveta

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    10. október 2014, 18:46

    Korpus som robila presne podľa návodu, ešte som mala pustené aj video a po 30 min pečenie som mala korpus spadnutý asi o plovicu nižší a s cvrknutými okrajmi ??!!! Večer musím urobiť ešte jeden korpus a položim ho nato a bude torta hotová . fakt ja neviem čo som zle urobila ?????? Ivetka.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    04. október 2014, 17:21

    ti si taký pako.

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    04. október 2014, 14:58

    Kde je video? :)

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať