0

Šaláty s ovocím

Leto nás neustále zahŕňa množstvom sladkého ovocia a zeleniny. Ovocie však nie je ideálnou surovinou len do rôznych dezertov alebo koktailov. Pozrite sa, ako ho môžete využiť iným spôsobom - pripravte si ľahké šaláty s ovocím. Sú ideálnym občerstvením nielen počas horúcich letných dní. V Kuchyni Lidla nájdete množstvo receptov na vynikajúce šaláty. Určite vyskúšajte osviežujúci šalát zo žltého melóna v kombinácii s uhorkou. Chuť hrozna sa vynikajúco dopĺňa s chuťou plesňových syrov. Takýto šalát poliaty francúzskou zálievkou vinaigrette sa ideálne hodí aj na večerné posedenie pri víne. Vinaigrettom môžete doplniť aj šalát s malinami a domácimi gnocchmi. Vyskúšajte pri najbližšej príležitosti aspoň jeden z nich!

Osviežujúci šalát zo žltého melóna

Osviežujúci šalát zo žltého melóna

Šalát z hrozna

Šalát z hrozna

Šalát s malinami a citrónovým vinaigrettom

Šalát s malinami a citrónovým vinaigrettom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať