0
0
Nepečený trojfarebný cheesecake

Nepečený trojfarebný cheesecake

30 min
12 porcií

Suroviny

  • 200 g maslových sušienok Sondey
  • 120 g masla Pilos
  • 250 g mascarpone Milbona
  • 250 g tučného tvarohu Pilos
  • 100 g bielej čokolády Fin Carré
  • 1 limetka
  • 250 g mrazenej lesnej zmesi
  • 60 g kryštálového cukru Belbake
  • 100 ml vody
  • 7 g práškovej želatíny

Potrebujeme

tortovú formu s priemerom 24 cm


POSTUP

Maslové sušienky rozmixujeme v mixéri a spolu s roztopeným maslom vidličkou zmiešame. Presypeme do tortovej formy a lyžicou zarovnáme povrch. Sušienkový základ odložíme do chladničky na 10 minút. Na krém zmiešame mascarpone, tučný tvaroh, roztopenú bielu čokoládu, kôru a šťavu z ½ limetky. Na tretiu vrstvu v hrnci povaríme mrazenú lesnú zmes s cukrom a 100 ml vody cca 5 minút, rozmixujeme a nakoniec pridáme 7 g práškovej želatíny. Premiešame, varíme ešte minútu a odstavíme. Necháme chvíľku vychladnúť. Na sušienkový základ navrstvíme krém, ktorý rovnomerne polejeme želatínou a necháme stuhnúť ideálne do druhého dňa v chladničke.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať