0

Z francúzskej kuchyne

Francúzske chute na vašom stole

Francúzska kuchyňa je považovaná za jednu z najlepších na svete! Každý labužník sníva o večeri v jednej zo známych francúzskych reštaurácií. Nemusíte však cestovať priamo do Paríža, aby ste ochutnali tieto úžasné pokrmy. Teraz, vďaka receptom našich kuchárov a cukrárky Adriany Polákovej, si môžete pripraviť francúzske menu vo vlastnom dome! Na začiatok si doprajte asi najpopulárnejšiu cibuľovú polievku zapečenú s plátkami francúzskej bagety a syrom Brie! Ako hlavné jedlo si pripravte grilovaný stek s krémovým kozím syrom a orechmi! A  dezert? Samozrejme tradičné éclairs z odpaľovaného cesta plnené parížskym krémom a malinovým coulis poliate čokoládovou polevou ganache. Ochutnajte francúzsku kuchyňu už dnes!

Francúzska cibuľová polievka zapečená so syrom Brie

Francúzska cibuľová polievka zapečená so syrom Brie

Grilovaný Rib Eye steak s kozím syrom a orechmi

Grilovaný Rib Eye steak s kozím syrom a orechmi

Éclairs s parížskym krémom

Éclairs s parížskym krémom

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať