2

Ako konfitovať kačacie stehno?

Konfitovanie je starý spôsob prípravy mäsa. V minulosti, keď ešte neboli chladničky, sa táto technika používala na konzervovanie. Výhodou je, že po upečení mäso ostáva šťavnaté. Ak sa chcete dozvedieť viac, pozrite si Romanove video.

  • H
    Hosť
    20. december 2023, 18:01

    000

    Odpovedať
  • H
    Hosť
    24. marec 2019, 12:06

    dobry, konfitujeme pri 130 stupnoch a ako dlho? zakryte? odkryte?? v masti maju byt do polky alebo cele ponorene pri tom peceni-konfitovani? dakujem za odpoved

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať