Bageta so syrom Camembert a jahodami
- 4 malé svetlé bagety
- 40 g masla Pilos
- 200 g čerstvých jahôd
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- čerstvá bazalka
- 180 g syra Camembert Chêne d´argent
Potrebujeme
- kuchynské utierky
Postup
Bagety prerežeme na polovice a každú potrieme maslom. Jahody umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké plátky. Poukladáme ich na spodné časti bagiet a zľahka okoreníme.
Umytú a osušenú bazalku nasekáme nahrubo a posypeme ňou jahody. Syr Camembert nakrájame na tenké plátky a poukladáme na bagety. Prikryjeme vrchnou časťou bagiet a zľahka pritlačíme.
BAGETA MALÁ SVETLÁ
Vynikajúce pšeničné pečivo s nadýchanou striedkou a chrumkavou kôrkou.