1
4
Bageta so syrom Camembert a jahodami

Bageta so syrom Camembert a jahodami

30 min
4 porcie
  • 4 malé svetlé bagety
  • 40 g masla Pilos
  • 200 g čerstvých jahôd
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • čerstvá bazalka
  • 180 g syra Camembert Chêne d´argent

Potrebujeme

  • kuchynské utierky

Postup

Bagety prerežeme na polovice a každú potrieme maslom. Jahody umyjeme, osušíme a nakrájame na tenké plátky. Poukladáme ich na spodné časti bagiet a zľahka okoreníme.

Umytú a osušenú bazalku nasekáme nahrubo a posypeme ňou jahody. Syr Camembert nakrájame na tenké plátky a poukladáme na bagety. Prikryjeme vrchnou časťou bagiet a zľahka pritlačíme.

BAGETA MALÁ SVETLÁ

Vynikajúce pšeničné pečivo s nadýchanou striedkou a chrumkavou kôrkou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať