2
8
Croissant „Parížanka“

Croissant „Parížanka“

5 min
4 porcie
  • 4 maslové croissanty
  • tvaroh jemný hrudkovitý Pilos
  • marhuľový džem Maribel
  • čerstvá mäta

Postup

Croissanty pozdĺžne prerežeme na polovice. Tvaroh nakrájame na plátky hrubé približne 0,5 cm. Na spodné časti croissantov pridáme plátok tvarohu, lyžičku marhuľového džemu a pár lístkov čerstvej mäty. Prikryjeme druhou polovicou croissantu a servírujeme.

MASLOVÝ CROISSANT

Výborná maslová chuť mäkkého, nadýchaného pečiva.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať