3
38
Cuketové minipizze

Cuketové minipizze

25 min
4 porcie
  • 1 cuketa (s čo najväčším priemerom)
  • 100 g salámy Nitran Pikok
  • 10 malých šampiňónov
  • 150 g cherry paradajok
  • 1 balenie guľôčok mini mozzarella Lovilio
  • soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • čerstvá bazalka
  • čerstvé oregano
  • olivový olej Luccese
  • 1 strúčik cesnaku

Postup

Cuketu nakrájame na 1,5 centimetrové kolieska, potrieme ich zmesou olivového oleja a prelisovaného cesnaku a krátko grilujeme z oboch strán. Šampiňóny pokrájame na menšie kúsky a osmažíme dozlatista na olivovom oleji.

Na grilované plátky cukety poukladáme kolieska salámy, guľôčky mini mozzarelly pokrájanej na polovice, osmažené šampiňóny a nakrájané cherry paradajky. Osolíme, okoreníme a posypeme bylinkami.

Cuketky vrátime na gril a pečieme, kým sa syr neroztopí.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info