Cuketové minipizze
- 1 cuketa (s čo najväčším priemerom)
- 100 g salámy Nitran Pikok
- 10 malých šampiňónov
- 150 g cherry paradajok
- 1 balenie guľôčok mini mozzarella Lovilio
- soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- čerstvá bazalka
- čerstvé oregano
- olivový olej Luccese
- 1 strúčik cesnaku
Postup
Cuketu nakrájame na 1,5 centimetrové kolieska, potrieme ich zmesou olivového oleja a prelisovaného cesnaku a krátko grilujeme z oboch strán. Šampiňóny pokrájame na menšie kúsky a osmažíme dozlatista na olivovom oleji.
Na grilované plátky cukety poukladáme kolieska salámy, guľôčky mini mozzarelly pokrájanej na polovice, osmažené šampiňóny a nakrájané cherry paradajky. Osolíme, okoreníme a posypeme bylinkami.
Cuketky vrátime na gril a pečieme, kým sa syr neroztopí.