0
21
Grilovaná francúzska bageta so šampiňónmi

Grilovaná francúzska bageta so šampiňónmi

20 min
4 porcie
  • 1 francúzska bageta
  • olivový olej Primadonna
  • 1 cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • 300 g šampiňónov
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 100 ml svetlého piva Argus
  • 100 g syra grana padano Lovilio

Potrebujeme

  • grilovaciu panvicu

Postup

Bagetu nakrájame na kolieska. Opečieme ich bez pridania oleja na rozpálenej grilovacej panvici z oboch strán dozlatista a odložíme stranou.

Na druhej panvici rozohrejeme malé množstvo olivového oleja. Pridáme cibuľu a cesnak nakrájané na tenké plátky a restujeme asi 1 minútu. Potom pridáme umyté a osušené šampiňóny nakrájané na tenšie plátky a ešte chvíľu spolu restujeme. Ochutíme soľou a čiernym korením. Prilejeme pivo a varíme, kým sa tekutina neodparí. Stiahneme z ohňa a necháme trochu vychladnúť.

Na každé koliesko bagety navrstvíme približne 1 lyžicu restovaných šampiňónov s cibuľou a cesnakom. Pred servírovaním posypeme hoblinkami syra grana padano.

FRANCÚZSKA BAGETA

Chrumkavá kôrka a bohatá striedka - potešenie vo francúzskom štýle.

Pridať do kuchárskej knihy
Ohodnotiť recept
Zatiaľ nikto nekomentoval


Máš všetko, čo potrebuješ?

Kuchynské pomôcky a mnoho iného nakúpiš v našom online shope na Lidl.sk.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať