Farebná ryba v strieborných balíčkoch
- 4 filety čerstvého lososa Grill & Fun
- 2 stredne veľké cukety
- 16 kusov cherry paradajok
- 1 menšia cibuľa
- čerstvý tymian
- hrsť čerstvej bazalky
- šťava z 1 citróna
- olivový olej Primadonna
- soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
Potrebujeme
- alobal
Postup
Cherry paradajky prekrojíme na polovice, cuketu a cibuľu nakrájame na krúžky.
Pripravíme si väčšie kusy alobalu, do ktorých poukladáme zeleninu a na ňu položíme lososa. Všetko osolíme a okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom, šťavou z citróna a pridáme nasekané bylinky. Z každého alobalu vyrobíme balíček, ktorý dôkladne uzatvoríme.
Hotové balíčky položíme na gril. Po 15 - 20 minútach balíčky pootvoríme a krátko dopečieme.