3
8
Fusilli s kuracím mäsom na toskánsky spôsob

Fusilli s kuracím mäsom na toskánsky spôsob

45 min
3 porcie

Suroviny

  • soľ Kania
  • 400 g cestovín fusilli Combino
  • 2 kuracie prsia
  • olivový olej Primadonna
  • 2 strúčiky cesnaku
  • čierne mleté korenie Kania
  • 100 g sušených paradajok Italiamo
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
  • 50 – 70 g parmezánu Italiamo
  • 125 g mladého špenátu

Potrebujeme

hrniec, panvicu


POSTUP

Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky. Do panvice pridáme olej, pretlačené strúčiky cesnaku a nakrájané kuracie prsia. Mäso osolíme, okoreníme. Prihodíme paradajky, prilejeme smotanu a prisypeme nastrúhaný parmezán. Uvarené cestoviny scedíme a pridáme ich do omáčky. Na záver pridáme mladý špenát a premiešame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať