Fusilli s kuracím mäsom na toskánsky spôsob
Suroviny
- soľ Kania
- 400 g cestovín fusilli Combino
- 2 kuracie prsia
- olivový olej Primadonna
- 2 strúčiky cesnaku
- čierne mleté korenie Kania
- 100 g sušených paradajok Italiamo
- 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)
- 50 – 70 g parmezánu Italiamo
- 125 g mladého špenátu
Potrebujeme
hrniec, panvicu
POSTUP
Cestoviny uvaríme vo vriacej osolenej vode podľa návodu na obale. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky. Do panvice pridáme olej, pretlačené strúčiky cesnaku a nakrájané kuracie prsia. Mäso osolíme, okoreníme. Prihodíme paradajky, prilejeme smotanu a prisypeme nastrúhaný parmezán. Uvarené cestoviny scedíme a pridáme ich do omáčky. Na záver pridáme mladý špenát a premiešame.