Gnocchi s avokádovou omáčkou
Suroviny
- 1 avokádo
- 200 g mozzarelly Lovilio
- 2 strúčiky cesnaku
- ½ lyžičky soli Kania
- 1 lyžička olivového oleja Primadonna
- 1 lyžica olivového oleja Primadonna
- 250 g šampiňónov
- ½ lyžičky soli Kania
- 150 g cherry paradajok
- 500 g gnocchi Italiamo
Potrebujeme
- ponorný mixér
POSTUP
Gnocchi uvaríme podľa návodu na obale a scedíme.
Do misky dáme očistené avokádo, mozzarellu aj s vodou, očistené strúčiky cesnaku a soľ. Rozmixujeme ponorným mixérom na hladký krém. Nakoniec pridáme olivový olej a lyžicou premiešame.
Na olivovom oleji orestujeme umyté a osušené nakrájané šampiňóny. Pridáme soľ, nakrájané cherry paradajky a opäť restujeme pár minút. ¼ šampiňónovo-paradajkovej zmesi odložíme stranou.
Nakoniec na panvicu pridáme scedené gnocchi a avokádovú omáčku. Všetko spolu poriadne premiešame.
Servírovanie
Gnocchi s avokádovou omáčkou ozdobíme odloženými šampiňónmi s paradajkami.